T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ŞANLIURFA / HARRAN - Gazlıkuyu Ortaokulu

Gazlıkuyu Ortaokulu

Telefon
05419346027
Belgegeçer
0
WEB
https://gazlikuyuoo.meb.k12.tr
Adres
GAZLIKUYU MAH. GAZLIKUYU SK. OKUL LOJMANI BLOK NO: 63/1 İÇ KAPI NO: 1 HARRAN / ŞANLIURFA
Vizyon
Çağdaş bir Türkiye için yarınları yönetecek olan öğrencilerimizin sosyal ve kültürel gelişimi ile birlikte gerekli eğitim öğretim faaliyetlerini kazanabilecekleri bir ortam yaratmak ve sağlıklı bir nesil gelişimine katkıda bulunma; okulun tüm birimlerinde bir bütün halinde sevgi, saygı ve dayanışma Ortamının ağlanması; • Tüm paydaşların görev ve sorumluluklarının bilincinde olması ve oto kontrol sisteminin yerleştirilmesi • Kurum içerisinde ve dışarısında bütün bireylerin kendini ifade etmesinde Demokratik bir ortamın sağlanması • Öğrencilerin rahatça ders görebilecekleri ve teknolojiden yararlanan sınıfların sağlanması
Misyon
Milli Eğitim Bakanlığının belirlediği amaçlar, Atatürk ilke ve inkılâpları doğrultusunda topluma örnek, yararlı bireyler yetiştirmek ve yaşamın her alanında bilime ve bilimdeki yeniliklere açık olmak.
Başarılar
Öğretmen :8
Öğrenci :173
Derslik :9
Kütüphane Kitap Sayısı :830
Öğretim Şekli :Tam gün
Saatler
8:20 - 14:30
Isınma
Kalorifer
Bağlantı
Uydu İnternet (VSAT)
Yabancı Dil
Ulaşım
Urfa´dan ilçe merkezine saat 6-7 ye kadar otogardan minibüslerle ulaşım sağlanabilmektedir.İlçe merkezinden okula ise taksi ile veya günde iki seferi bulunan köy minibüsüyle ulaşım sağlanabilir. Merkezde kalanlar birlikte taksiyle gelmektedir.Ulaşım yönünden sıkıntı yaşanmamaktadır.
Servis Bilgisi
Yerleşim Yeri
Okul Gazlıkuyu Köyü´nün yaklaşık yarım kilometre doğusunda bulunmaktadır. Eğer ilk defa geliyorsanız köyün Türkçe ismi yerine Arapça ismi olan "Şeyhan"ı bilmeniz işinize yarayacaktır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okul İlçe merkezine 15 km, ilçe merkezi ise Urfa´ya 60 km mesafededir.
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Yazdır